November 4, 2014

Anda tergolong dalam Golongan INI? Maka Anda Perlukan Omega

Hah tu dia Omega minyak ikan lerrr. Bukan jam omega ye. Eih i perlukan jugak Omega tu heheh..



Ok kisah Omega-3 Minyak ikan yang amat penting bagi golongan golongan kat bawah ni. 
Omega Guard adalah untuk anda jika

1) Ibu yang sedang Hamil (memastikan perkembangan otak bayi dalam kandungan, mengurangkan risiko bayi pramatang dan melindungi bayi dari alahan

2) Ibu yang menyusukan bayi ( membekalkan DHA dan Omega 6 untuk memastikan Omega yang di ambil dari tubuh ibu di gantikan

3) Kanak- kanak (Usia 0-6 tahun adalah peringkat umur yang sangat kritikal, pertumbuhan otak yang pintar perlukan makanan yang kaya dengan asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. Ia amat penting bagi memberi sistem imunisasi kanak kanak, asma dan eczema.

4) Individu yang ingin mengawal berat badan- (omega 3 meningkatkan hormon leptine yang mengawal selera makan dan membakar lemak dengan lebih cepat)

5)Ingin menigkatkan kepekaan, daya ingatan dan kecekapan bekerja

6) lelaki yang mementingkan kesihatan- Melindingi dari penyakit jantung, obesiti, kolestrol dan strok dan banyak lagi

7) Wanita yang amat mementingkan kecantikan kulit. mereka yang inginkan kulit yang glowing dan flawless ( kerana ia memastikan peredaran darah optimum dan memberi omega -3 untuk kesihatan kulit.


So ade yang tergolong dalam group di atas? Pastinya kan. Pilihan Omega  minyak ikan yang saya suka ialah  sudah tentulah Omega Guard, iaitu minyak ikan paling tulen dalam dunia, menjalani proses penyulingan sebanyak 3 kali ok. jadi rasanya itu sudah menunjukan betapa Shaklee begitu komited untuk menyediakan bahan terbaik dari ladang ye.

Pilihan anda anda tentukan tapi kalo saya pasti pilih bahan baik kualiti baik pada harga promosi kann kan?

Satu family saya memang consume Omega Guard dari opah, bak , mommy daddy and of course la Razim. BUY 6 FREE 1 owh memang i dah book satu set.

Anda? Nak 2 botol pun boleh dapat 5% diskaun bernilai buat RM anda.

Untuk  tempahan dan mendapatkan khidmat konsultasi boleh hubungi saya di aulakif@gmail.com @ 012-2522007

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Salam Sayang,

MOmmyRazimSarhan 
Nurul Aula
Shaklee Independent Distributor
012-2522007
aulakif@gmail.com





2 comments:

  1. Ainim Tq sebab singgah xoxo..
    hahaha baju abang di turunkan ke adik

    ReplyDelete

Mommy Razim and Sarhan Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign