May 5, 2015

4 Herba Terbaik Atasi masalah Angin

Masalah berangin bukan boleh dibuat main. Orang tua tua memang sangat menitik beratkan masalah angin.

Di kala yang kritikal boleh menyebabkan kesakitan urat yang di isi angin tersebut dan menyebabkan ketidak selesaan dan juga boleh mebyebabkan pening dan muntah juga.

Ramai yang mengamalkan air halia untuk diminum untuk buang ketidak selesaan tersebut. Tapi cara mudah yang boleh di jadikan alternatif. Iaitu Peppermint- Ginger plus.

Kombinasi 4 herba dari barat dan Timur dan di hasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui pengunaan teknolobgi  sains.

Manfaat utama bahan bahannya ialah

1) Pudina- melegakan otot perut, ia mempunyai kesan penenang. Membantu dalam penghadaman, mabuk laut/darar melegakan kesan kesab sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan seleoas rawatan kemoterapi. Melegakan kesakitan gastrik, pedih hulu hati dan cirit birit 

2) Halia- Masyarakat cina telah mengunakan halia lebih daripada 2 ribu tahun. HALIA merangsang rembesan enzim salvia untuk pencernaan makanan. Ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakit haid loya dan mual angin ketika mengandung dan ketika berpantang.

3) Pokok Adas- orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut  melegakan genjala Flu. Juga ia dapat membanru dalam masalah alergi pada saluran usus.

4) cekur manis- digunakan oleh orang orang mesir purba. Ia melegakan masalah pencernaan dan genjala kesakitan haid, batuk dan kahak. Merangsang rembesan jus gastrik untuk pencernaan menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa, melegakan haba dan musim pabas dan lembap. Memberi peredarab tenaga dalam badan dan lembut pada perut.


    


Menarik kan hanya telan 2 biji selepas makan atau ketika rasa tidak selesa. Badanrasa berangin dan selesa sangat. Bagi ibu ibu mengandung sangat sesuai untuk hadapi 1st trimester tak selesa tu ok dan selepas bersalin boleh la amalkan peppermint ginger dan jangan risau sangat selamat ketika penyusuan.

Kecantikan anda kepakaran saya, dan dapatkan produk dan konsultasi sepanjang pengambilan supplemen, lengkap dengan jadual makan dan group exclusive khas untuk customer Mommy Razim.

Untuk  tempahan dan mendapatkan khidmat konsultasi boleh hubungi saya di aulakif@gmail.com @ 012-2522007

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Salam Sayang,
Nurul Aula
Mommy Razim,
Senior Coordinator
012-2522007
aulakif@gmail.com
Saya adalah pakar kecantikan anda.

Komen
0 Komen

No comments:

Post a Comment

Mommy Razim and Sarhan Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign