January 27, 2015

VIVIX Petua Awet Muda Wanita Malaysia

Ramai yang bertanya macam mana ramai kan sekarang ni nampak sihat cergas jer, hehe macam anak saya (berbaju oren) yang seorang ini. Namanya Ruzana , ini gambar beliau dengan mak saya. Ramai yang menyangka beliau ni baru berumur 20an , sebaliknya beliau sudah pun mencecah umur 40 an.

Ye saya umur beliau dah 40an tapi beliau dengan anak beliau macam adik beradik jer rupanya. Rahsia awet muda beliau pada 2 produk sahaja, VIVIX dan Shaklee Collagen Powder.VIVIX tonik rahsia awet muda 

VIVIX bukan sebarang jus, Ia adalah suplemen anti penuaan buat pertama kalinya di perkenalkan pada tahun 2008 selepas melalui penyelidikian bertahun tahun oleh Shaklee. VIVIX juga di iktiraf sebagai super excellent brand dari Books of Records. VIVIX memberikan impak positif kepada 4 mekanisma utama dalam anti penuaan, menurunkan risiko diabetis (prestasi), mengurangkan risiko sakit sendi (tenaga) serta merendahkan risiko sakit jantung (pembaikan pengawalan DNA).

Hebat bukan hanya dengan satu sudu teh sehari ia melindungi tubuh badan kita dari serangan sel sel perosak punca penuaan. BONUS besar memberi kecantikan kulit wajah pula.

Doa Awet Muda

Selain dari amalan suplemen dan menjaga pemakanan, anda juga boleh la mengamalkan doa di bawah untuk menjaga seri wajah dan kekal jelita sentiasa. SUMBER

Idz Qaala Yuusufu Li Abiihi Yaa Abati Inni Ra Aitu Ahada' Asyara Kaukabauw Wasy Syamsa Wai Qamara Ra aituhum Lii Sajidin"

Maksud Surah Yusuf Ayat 4
(ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya: Wahai ayahku! Sesungguhnya Aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan; Aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku

Setelah membaca surah teruskan dengan membaca ayat dalam surah Thaahaa ayat 39.
"Wa-alqaytu 'Alayka Mahabbatan Minnii Walitushna' 'Alaa 'Ainii"

Maksudnya surah Thaahaa ayat 39.
"Dan Aku telah tanamkan dari kemurahanKu perasaan kasih sayang orang terhadapmu; dan supaya Engkau dibela dan dipelihara Dengan pengawasanKu"

Cara-Caranya:
  • Baca 3 kali kemudian sapu ke muka wajah.
  • Amalan ini juga sesuai untuk mereka yang berat jodoh.

Perlu diketahui
  • Jangan membaca tanpa memisahkan ayat tersebut. Surah Yusuf ayat 4 dibaca sehingga selesai, kemudian berhenti sebentar dan teruskan membaca keratan surah Thaahaa ayat 39. Jangan disambungkan terus dengan bacaan surah Yusuf tadi.
  • Gunakan doa penyeri pemanis dan pengasih wajah surah nabi yusuf ini dengan niat yang baik terutama untuk isteri yang ingin suaminya menyayanginya lebih lagi.

Selamat mengamalkan petua awet muda di atas, promo VIVIX pun dah hampir ke penghujungnya. Semoga tak terlewat mendapatkan harga yang hebat untuk produk permium ini.

Kecantikan anda kepakaran saya, dan dapatkan produk dan konsultasi sepanjang pengambilan supplemen, lengkap dengan jadual makan dan group exclusive khas untuk customer Mommy Razim.

Salam Sayang,
Nurul Aula
Mommy Razim,
Senior Coordinator
012-2522007
aulakif@gmail.com

 

1 comment:

  1. Petua berlandaskan ayat quran itu yg bertambah indah rasanya.

    ReplyDelete

Mommy Razim and Sarhan Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign