November 12, 2013

VIVIX dan RAMUAN PREMIUM LAMBATKAN PENUAAN

Salam November 2013, antara bulan paling istimewa sebab buat kali keduanya dalam setahun SHAKLEE mengadakan promosi BUY 6 FREE 1 VIVIX.

Hebat kenapa la sampai 2 kali kan setahun? Senang jer nak jawab sebab VIVIX adalah Premium produk yang menjadi Hotseller pada mereka yang nak kekal awet muda dan inginkan kesihatan premium dalam diri.


Courtesy of  Blog
Jom kita tengok apa hebatnya VIVIX berbanding produk botanical yang lain di pasaran?VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru dalam pemakanan polifenol. VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropan dan Lobak Unggu yang tinggi kandungan polifenol. 

Polifenol ialah kumpulan fokomimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat anti-oksidan dan sel anti penuaan semulajadi. Kelebihan Shaklee bahan- bahan utama telah diuji secara klinikal dan ia adalah eksklusif untuk Shaklee.

So kenapa 4 ramuan nie di pilih?

1) Lobak Unggu- adalah lobak yang kaya dengan polifenol berfungsi membantu mengurangkan risiko masalah koronari.

2) Anggur muskat-mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab  kanser, anti bakteria dan anti virus.

3) Elderberi Eropah- premium high class dalam keluarga berry kerana sifatnya yang tinggi dengan kandungan polifenol, yang mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung, mengurangkan stress dan memperbaiki penglihatan dan penghadaman

4) Polygonumcuspidatum- nie bahan paling best kerana sifatnya membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol merendahkan tekanan darah dan MENGURANGKAN BERAT BADAN. 

Kalo anda nak tahu 4 bahan atas dipilih berdasarkan kandungan POlifenol yang tinggi lagi tinggi kandungan nya lagi tinggila REVASTEROL yang terbukti MELAMBATKAN KESAN PENUAAN. 

Hah, terjawab sudah soalan kan sebab ramai tanya  kenapa perlu PILIH VIVIX. Sebab banyak lagi jenama minuman botani yang lain. MAcam saya tuliskan di atas, VIVIX adalah minuman botanical TAHAP PERMIUM HIGH CLASS.

Tengok kandungan dan boleh tahu TERBAIK atau tidak. Macam Anggur muskat tu, takkan nak beli anggur size bola golf tu. Sesudu teh sehari #vivix dah memenuhi keperluan awet muda semulajadi.. ( ye saya ulang satu sudu teh sehari) 

No wonderla mereka yang dah cuba pasti nak lagi, dan Shaklee siap buat PROMO kedua kali dalam SETAHUN. The products speaks for itself.


Untuk khidmat konsultasi dan tempahan produk SHAKLEE sila hubungi saya di aulakif@gmail.com atau
 012-2522007* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Love,
Amazing Mommies
Nurul Aula A'Akif Fadzil
Shaklee Independent Distributor
012-2522007
aulakif@gmail.comKomen
0 Komen

No comments:

Post a Comment

Mommy Razim and Sarhan Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign