February 14, 2015

Advanced Joint Health Complex Kelegaan mereka merana sakit lutut

Anda merana sakit lutut, sakit sendi dan lutut bengkak? Anda mungkin di antara 1000 orang yang merana sakit sendi setiap hari. Antara faktor faktor penyebab sakit lutut mungkin boleh di kategorikan dalam beberapa punca antaranya, faktor usia, berat badan, dan terdedah kepada radikal bebas di persekitaran.


MENGAPA SAKIT LUTUT?

Sakit lutut biasanya disebabkan kesan stress berterusan, kerja terlalu kuat , haus dan lusuh biasa pada sendi

1) Rawan menjadi lemah dan rapuh
2) Tisu penghubung sekeliling terurai
3) GEseran berlaku di antara tulang tulang uang mengeluarkan kimia yang menyerang rawan menyebabkan ketidak selesaan dan mobility yang terhad


ADVANCED JOINT HEALTH COMPLEX

Ia mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah di tunjukan di dalam kajian klinikal mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangka masa SEAWAL 5 HARI. hampir 28% lebih pantas dari yang di dakwa oleh jenama terkemuka.

Ramuan nya di rumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal
a) mengalakkan mobiliti
b) meningkatkan flexibility
c) meningkatkan fungsi sendi
d) menyokong kesihatan sendi untuk jangka masa panjang

Juga merangkumi kombinasi nutrien kesihatan sendi yang direka khas, zinc, kumprum, manganese dan vitamin-C- setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal dalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Ia juga bebas dari kondrootin, satu bahan yang terbukti di dalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. ia juga 100% vegetarian sangat sesuai bagi mereka yang allergik dengan produk kerangan.


ABAH KINI TIDAK LAGI MERANA SAKIT LUTUT

Ayah saya adalah seorang yang kurus orangnya namun sakit lutut nya agak kronik. Jika terlalu banyak berjalan maka hasilnya lutut bengkak la abah. dan kena berehat berhari hari kadangkala sehingga seminggu. Sejak berkenalan dengan AJHT memang abah dah tak perlu solat duduk. Abah happy sebab semuanya lebih selesa buat abah.  Syukur namun abah juga mengamalkan combo untuk sendi. OSteomatrix dan Omega Guard. hari ini abah tidak lagi susah payah Syukur alhamdulilah perubahan abah.

~Aula~


Kecantikan anda kepakaran saya, dan dapatkan produk dan konsultasi sepanjang pengambilan supplemen, lengkap dengan jadual makan dan group exclusive khas untuk customer Mommy Razim.

Untuk  tempahan dan mendapatkan khidmat konsultasi boleh hubungi saya di aulakif@gmail.com @ 012-2522007

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Salam Sayang,
Nurul Aula
Mommy Razim,
Senior Coordinator
012-2522007
aulakif@gmail.com
Saya adalah pakar kecantikan anda.
Komen
0 Komen

No comments:

Post a Comment

Mommy Razim and Sarhan Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign