November 10, 2014

Rahsia Hensem Suami Terletak Pada "B" nya….

Salam Isnin uols.. Seronok tak weekend korang. Aula doakan yang terbaik untuk korang ye.

B apa pulak kan tajuk ni kan… ahha ni B yang saya maksudkan ialah Vitamin-B

Apa kena mengena hensem dengan vitaminB? Tahukah korang bahawa jika korang mempunyai kulit yang kusam , dan tona kulit yang gelap dan seperti berkerak, anda sebenarnya kekurangan vitamin B?


Vitamin B12 amat membantu dalam melancarkan pembentukan pigmentasi yang sekata pada kulit dan megelakkan pembetukan pigmentasi berlebihan. Vitamin B3 pula digunakan untuk membaikpulih kesihatan kulit  manakala B5 pula mengurangkan masalh jerawat dengan merendahkan kadar triglycerine dan kolestrol dan secara tidak langsung mengalakan pembentukan kulit yang sihat. Vitamin B5 juga amat membantu dalam membaik pulih luka pada kulit dan ia amat berkesan jika di ambil bersama Vitamin-C. SUMBER

Biotin adalah salah satu elemen vitamin yang berfungsi memetabolisma (membakar) makanan kepada tenaga. Proses ini memastikan kulit anda sentiasa glowing jer.

Ni pula pengakuan Puan Ruzana tentang suaminya.. hehehe:) memang terbaik la kan. Nak hensem nak bergaya kasi isteri jeles sila amalakn Vitamin B Complex.. 
KENAPA B-COMPLEX SHAKLEE? 

Kerana ianya lengkap dengan 8 jenis Vitamin B yang penting dalam memulihara kesihatan. Ia juga juga mengandungi kadar Biotin yang paling tinggi konsentrasi yang amat berbaloi jika nak dibandingkan dengan harganya.

Sudah tentunya ia selamat , berkesan dan mesra alam yang amat penting dalam memastikan keberkesananNYA kepada tubuh.

Anda mahukan suami anda bertambah hensem atau anda sendiri nak jadi lebih hensem untuk isteri anda? Lets change dan mulakan amalan seimbang anda bersama Vitamin B!!

Untuk  tempahan dan mendapatkan khidmat konsultasi boleh hubungi saya di aulakif@gmail.com @ 012-2522007

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
Salam Sayang,
Mommy RazimSarhan,
Aula
Shaklee Independent Distributor
aulakif@gmail.com
012-2522007


Komen
0 Komen

No comments:

Post a Comment

Mommy Razim and Sarhan Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign